بهترین سریال های کمدی خارجی برای سخت پسندها!

بهترین سریال های کمدی خارجی

اگر در جستجوی بهترین سریال های کمدی خارجی به این مقاله رسیده اید، به شما تبریک می‌گویم. احتمالا کل اینترنت را گشته اید و در تمام سایت‌ها عناوین مشابهی مثل فرندز، آفیس، Big Bang Theory یا How I met your mother را دیده اید. با وجود این که این سریال‌ها عالی هستند، اما اکثر ما آن‌ها را دیده ایم و حتی با کاراکترهای آن خاطره داریم. ما در این مقاله قصد داریم چند سریال کمدی عالی به شما معرفی کنیم که به احتمال زیاد ندیده‌اید اما از این به بعد قرار است جزو محبوب‌ترین سریال‌های شما قرار بگیرد.

با وجود این که سریال‌های کمدی بسیار محبوب هستند و شبکه‌های معروف دنیا هر ساله تولیداتی در این ژانر دارند، اما برخی از این سریال‌ها چند پله از رقبای خود بالاتر هستند. این شما و این بهترین سریال های کمدی خارجی چند سال اخیر.

1. سریال کمدی بروکلین ناین ناین (Brooklyn nine-nine)

  • سال اکران: 2013
  • ژانر: پلیسی
  • (IMDB): 8.4

اگر سریال‌هایی که در مقدمه معرفی کردم را دیده باشید، مطمئن باشید که این سریال کمدی یک تجربه کاملا جدید برای شما خواهد بود. اما چرا؟

بروکلین ناین ناین در مورد یک پاسگاه عادی در شهر نیویورک است که کاراگاهانش چندان عادی نیستند؛ مافوق آن‌ها و کاپیتان پاسگاه هم همینطور. همکاری اجباری آن‌ها با هم و شکل گرفتن یک دوستی قوی بین تک تک این کاراکترها در طول سریال قطعا قابل پیشبینی، دوست داشتنی و جذاب است اما قطعا در طول این مسیر از خنده روده‌بر خواهید شد.

تعامل یک کاپیتان کاملا خشک و جدی با یک کاراگاه نابالغ و بازیگوش، یک کاراگاه چاپلوس، منشی رک و بدجنس و تیمی متشکل از یک شخصیت کاملا مرموز، یک کاراگاه کم هوش اما وفادار و 2 دوست کاملا به دردنخور می‌تواند بیشتر از چیزی که فکر می‌کنید خنده دار باشد. خوشبختانه طنز این سریال به مرحله لودگی نمی‌رسد و همین مورد باعث شده است تا رتبه اول لیست بهترین سریال های کمدی خارجی باشد.

سریال بروکلین ناین ناین (Brooklyn nine-nine)

هسته مرکزی داستان این سریال حول محور جیک پرالتا با بازی چشمگیر اندی سمبرگ شکل می‌گیرد اما فیلمنامه قدرتمند آن باعث شده است تا فضای کافی برای معرفی و شناخت تمام کاراکترهای اصلی و شاید نیمه اصلی وجود داشته باشد. به همین خاطر است که حتی در فصل‌های پایانی هم خسته کننده نمی‌شود.

خرید اکانت نتفلیکس ارزان

با وجود این که بروکلین ناین ناین محبوبیت بالایی دارد و یک بار به همین خاطر از لغو شدن نجات پیدا کرده است، اما در ایران چندان شناخته شده نیست. این سریال در نهایت بعد از 8 فصل در سال 2021 به پایان رسید تا مخاطبانش را با یک خداحافظی راضی کننده ترک کند تا برای همیشه جزو بهترین سریال های کمدی خارجی باشد.

در پست بهترین سریال های پلیسی، با هیجان‌انگیزترین تعقیب و گریزهای دنیای تلویزیون آشنا شوید!

2. تد لاسو؛ از بهترین سریال های کمدی خارجی

  • سال اکران: 2020
  • ژانر: ورزشی
  • (IMDB): 8.8

گاهی به دنبال بهترین سریال های کمدی خارجی هستیم تا بخندیم یا وقت بگذرانیم، اما گاهی به این آن نیاز داریم تا حالمان را بهتر کنیم. سریال‌های خنده دار زیادی برای گذراندن وقت وجود دارند اما کمتر سریالی می‌تواند در روزها بد مثل تد لاسو باشد. 

فوتبال آمریکایی تخصص تد لاسو است. حداقل می‌توان گفت که او تجربه مربی گری در این ورزش را دارد. حالا تد در انگلستان است تا تیم فوتبال ریجموند را مربیگری کند. رشته‌ای که هیچ چیز در موردش نمی‌داند. با وجود این که او یک انسان خندان، دوست داشتنی و صبور است اما قبول کردن تاکتیک‌های کسی که اصطلاحات فوتبال را نمی‌داند برای اعضای تیم بسیار سخت است.

 تد لاسو؛ از بهترین سریال های کمدی

قبل از این که فکر کنید این سریال در مورد یک فرد احمق است، باید بدانید که تد لاسو یک انسان باهوش، یک استراتژیست خوب و یک رفیق به دردبخور است. ماهیت طنز سریال هم شوخی‌های کاراکترها و مقداری هم طنز موقعیت است. شاید تصور این فضای نسبتا سورئال برای شما سخت باشد اما فقط چند دقیقه کافیست تا با همه چیز وفق پیدا کنید. شوخی‌های ریز، کاراکترهای جذاب و داستان قوی تمام چیزیست که می‌توان از بهترین سریال های کمدی خارجی انتظار داشت و تد لاسو تمام این فاکتورها را یکجا دارد.

3. پارک‌ها و نوسازی (Parks and Recreation)

  • سال اکران: 2009
  • ژانر: درام
  • (IMDB): 8.6

یکی از ناشناخته‌ترین و بهترین سریال های کمدی خارجی، پارک‌ها و نوسازی است که بیشتر با کاراکتر ران سوانسون در شبکه‌های اجتماعی دیده می‌شود. داستان این سریال جذاب در مورد اداره یک سازمان به همین نام است که در شهر Pawnee فعالیت می‌کند. تضادهای موجود بین کاراکترهای داستان فضای جالبی می‌سازند که طعنه‌های جالبی به سیاستمداران و سیاست‌های آن می‌زند.

موفقیت این سریال مدیون کاراکترهای خاصی مثل ران سوانسون است که توانسته اند یک کاراکتر نسبتا متوسط را به نقشی برجسته تبدیل کنند. ترکیب این عامل با نویسندگی خلاقانه، باعث شده است تا این سریال 7 فصل به کار خود ادامه دهد.

4. اجتماع یا کامیونیتی؛ از بهترین سریال های کمدی خارجی

  • سال اکران: 2009
  • ژانر: کمدی
  • (IMDB): 8.5

کامیونیتی یک سریال خاص و پر از تضادهای شخصیتیست که یک تجربه منحصر به فرد را برای بینندگان رقم می‌زند. این سریال که در 6 فصل و 110 قسمت از شبکه NBC (برای 5 فصل) و یاهو اسکرین (برای فصل نهایی) پخش شده است، نامزد دریافت 60 جایزه شد که توانست برنده 11 مورد از آن شود.

داستان سریال کمدی Community با تعلیق شدن جف وینگر شروع می‌شود. او که صاحب یک شرکت حقوقی بوده، به دلیل ادعای دروغ در مورد داشتن مدرک دانشگاهی از ادامه فعالیت محروم شده است. حالا او در تلاش است تا یک مدرک واقعی از دانشگاه Greendale بگیرد. در همین حین است که او به شدت به همکلاسی اش، بریتا پری، علاقمند می‌شود و به بهانه تشکیل گروه مطالعه تلاش می‌کند تا وقت بیشتری با او بگذراند. دعوت بریتا از چند نفر از دوستانش باعث می‌شود تا یک جمع متفاوت و عجیب و غریب دور هم جمع شوند.

سریال کمدی کامیونیتی

نوع خاص طنز در این سریال باعث شده است که محبوبیت آن در آمریکا بیشتر از سایر نقاط جهان باشد. جالب است بدانید که این سریال کمدی از خاطرات و تجربیات سازنده آن یعنی دن هارمون نشات گرفته است. دن هارمون علاوه بر Community، در ساخت سریال ریک و مورتی هم دست داشته که آن هم جزو بهترین سریال های کمدی خارجی است.

5. سریال Two Broke girls

  • سال اکران: 2011
  • ژانر: کمدی
  • (IMDB): 6.6

همانطور که از اسم این سریال مشخص است، داستان آن حول محور 2 دختر ورشکسته می‌گردد. این 2 کاراکتر غیر از ورشکستگی هیچ وجه مشترکی با هم ندارند و همین تضاد باعث شده است تا کمدی سریال به نوع شیرینی خاص باشد. تعامل این 2 کاراکتر و دنیای بی‌رحم اطراف یکی از بهترین سریال های کمدی خارجی را می‌سازد که کاراکترهایش تا مدت‌ها از یادتان نخواهد رفت.

مکس بلک یک دختر هیکلی، مو سیاه و نسبتا قد کوتاه است که در کنار کرولاین لاغر، بلوند و قد بلند تقریبا یادآور زوج لورل و هاردی می‌شوند. مکس از طبقات پایین اجتماع است و یاد گرفته که چطور با فقر دست و پنجه نرم کند اما کرولاین دختر یک میلیونر بوده که بعد از زندانی شدن پدرش مجبور شده است تا روی پای خود بایستد. کاراکتر او کمی دست و پا چلفتی است و همین باعث می‌شود تا کنایه‌های خنده دار مکس در بیشتر اوقات رو را نشانه بگیرد.

سریال کمدی Two Broke girls

ترکیب این لورل و هاردی زنانه می‌توانست یک سریال سرشناس باشد اما همزمانی پخش آن با شاهکاری مثل Big bang theory باعث شد تا ناشناخته بماند و بعد از 6 فصل، آن هم در بین زمین و هوا کنسل شود تا هواداران خود را در شوک فرو ببرد. با این وجود دیدن آخرین قسمت منتشر شده‌ی این سریال تا حدودی توانست نشان دهد که سرنوشت کاراکترها در آینده چه خواهد بود. اگر این سریال کمدی را شروع کردید باید بدانید که یا اصلا آن را دوست نخواهید داشت و یا با شوخی‌های آن ریسه خواهید رفت.

بهترین مثالی که می‌توان برای معرفی کمدی سیاه زد، شکلات تلخ است. این ژانر نکات منفی جامعه را به شکلی خنده دار به تصویر می‌کشد تا مخاطبش را به وسیله‌ی یک کمدی طناز با هدف خود آشنا کند. فیلم‌های معروف زیادی در این ژانر ساخته شده اند که از نمونه آن‌ها می‌توان به دیکتاتور اشاره کرد. اگر با این فیلم و امثال آن خندیده اید، بهترین سریال های کمدی سیاه مخصوص شماست.

6. سریال کمدی Shameless

  • سال اکران: 2011
  • ژانر: کمدی سیاه
  • (IMDB): 8.5

سریال شیملس را می‌توان جزو شناخته شده ترین و بهترین سریال های کمدی خارجی سیاه دانست. داستان این سریال در مورد یک خانواده با 6 کودک قد و نیم قد است که کوچکترین آن‌ها سیاهپوست است. پدر این خانواده دائما مست است و هر شب در نقطه ای از شهر بیهوش می‌شود. مادر آن‌ها هم مشکل جدی اعصاب دارد که باعث شده است کاراکتر بسیار ناپایداری باشد. این مشکلات می‌تواند ضربات بزرگی به هر کسی وارد کند اما “گلگر”ها هر کسی نیستند.

خانواده نفره گلگر با وجود مشکلات عجیب و غریبی که دارند، شدیدا رقابت طلب، سمج و گاها بدشانس هستند اما بازی خوب بازیگرها و هنر کارگردان باعث شده است تا بدون حتی 1 کلمه کلیشه ای و انگیزه بخش به دیدن سریال ادامه دهید و تنها نیمه پر لیوان را ببینید. مطمئن باشید که داستان Shameless پر از نکات ریز و درشت خنده دار است که به خوبی در بستری از واقع گرایی به مخاطب ارائه می‌شود.

مورد اصلی این سریال که باعث شده است جزو بهترین سریال های کمدی خارجی قرار بگیرد، نحوه روایت داستان است که مانع خسته کننده شدن آن می‌شود. با دیدن این سریال با تمام شخصیت‌های این سریال از نزدیک آشنا می‌شوید اما داستان هرگز گیج کننده نمی‌شود تا احساس کنید در حال دیدن سریال ترکی هستید.

نکته مهم دیگر در مورد این سریال خانوادگی نبودن آن است. حتی اگر جزو خانواده‌های کاملا روشنفکر دنیا (نه فقط ایران) باشید باز هم نمی‌توانید این سریال را با خانواده ببینید. گلگرها در این سریال کاملا بی‌تعارف هستند و شاید به همین خاطر است که انتخاب نام بی‌شرم برای سریال حتی بعد از دیدن چند قسمت از آن منطقی به نظر می‌رسد.

7. بوجک هورسمن؛ جزو بهترین سریال های کمدی سیاه

  • سال اکران: 2014
  • ژانر: کمدی سیاه
  • (IMDB): 8.8

داستان سریال بوجک هورسمن در مورد کاراکتر نیمه انسان-نیمه اسب است که در دهه 90 میلادی ستاره اصلی یک سریال کمدی معروف بوده است. حالا 18 سال از آن روزها گذشته است و بوجک تک تک این روزها را به بطالت، مستی، نعشگی، خوشگذرانی و غیره گذرانده است. حالا او احساس بدی در مورد خودش دارد و تلاش می‌کند که با نوشتن زندگی نامه خود به معروفیت سابقش بازگردد. مسیری که قرار نیست مثل سریال‌های دیزنی شاد و فانتزی باشد.

اگر ملاک رتبه بندی بهترین سریال های کمدی خارجی را خنده دار بودن آن بدانیم، بوجک یک شاهکار است که با شوخی های کوتاه و یک خطی خود باعث ریسه رفتن مخاطب می‌شود. او یک اسب سخنگوست که با یک گربه سخنگو قرار می‌گذارد. در این دنیای سورئال همه اینطور هستند و گهگداری چند انسان هم در بین آن‌ها دیده می‌شود. این انسان‌ها اکثرا سلبریتی‌های هالیوود هستند و شوخی‌های جالبی هم با شخصیت آن‌ها می‌شود. اما Bojack Horseman یک وجه دیگر هم دارد.

شاید علت قرار گرفتن سریال Bojack Horseman در ژانر کمدی، خلاقیت سازنده آن است. بوجک هورسمن تلخ و تاریک است اما رفته رفته تلخ‌تر و سیاه تر می‌شود. شوخی‌های بوجک در طول سریال فلسفی‌تر می‌شوند و معناهای پنهان به خود می‌گیرند اما هنوز هم برای مخاطب حواس پرت خنده دار به نظر می‌رسند. با جلو رفتن داستان جزئیات بیشتری از گذشته بوجک برای بیننده آشکار و تاثیر آن بر زندگی اش نمایش داده می‌شود تا بیننده همیشه برای دیدن انتهای داستان نیم خیز باشد.

8. فلیبگ (Fleabag)

  • سال اکران: 2016
  • ژانر: درام
  • (IMDB): 8.7

اگر به دنبال بهترین سریال های کمدی خارجی با تم طنز تلخ هستید، فلیبگ مخصوص شماست. یک کاراکتر غیرعادی، با مشکلات زیاد و یک جامعه بیش از حد واقعی که مستعد ساختن یک جوکر است، فضای سریال را تشکیل می‌دهد. قسمتی از طنز سریال از پارادوکس بین افکار کاراکتر و رفتار خارجی او شکل می‌گیرد که باعث می‌شود بعد از مدتی به شدت با او احساس نزدیکی کنید. همراه شدن با فلیبگ برای شما تجربه‌ای پر از لبخند، نیشخند و گاها قهقهه به همراه خواهد داشت.

اگر قبل از این با کلمه Fleabag آشنا نبودید، در طول سریال کاملا با مفهوم آن آشنا خواهید شد. این سریال که در 2 فصل با قسمت های 25 دقیقه ای ساخته شده است، یک محیط دارک با طنزی تلخ را به تصویر می‌کشد و طبیعتا صحنه‌های آن برای کودکان مناسب نیستند.

سریال کمدی فلیبگ

با این وجود می‌تواند فلیبگ را یک سریال موفق در بین منتقدین و بینندگان دانست. این سریال در زمان پخش خود در بین سال‌های 2019 تا 2020 توانست نامزد 11 جایزه شود و 6 امی کسب کند.

علت موفقیت Fleabag را می‌توان در متفاوت بودن آن دید. این سریال فقط یک سریال کمدی نیست. تراژدی‌هایی که در این سریال می‌بینید، دغدغه‌های واقعی زندگی روزمره ماست و با دیدن کاراکتر اصلی این سریال می‌توانیم تصور کنیم که چقدر بد با این مشکلات روبرو می‌شویم. این حقایق تلخ به خنده دار ترین شکل ممکن به ما نمایش داده می‌شود و حالت موعظه ندارد. فلیبگ هیچ فیلتری ندارد و همین است که باعث می‌شود گاهی واقعا بیش از حد خنده دار یا حتی خجالت آور باشد.

تعدادی از سریال های این لیست، مثل فلیبگ، علاوه بر خنده دار بودن، حاوی محتوای کاملا غیر خانوادگی هستند. اگر قصد شروع یک سریال را دارید مطمئن شوید که جزو سریال هایی که نباید با خانواده دید نباشند.

لیست بهترین سریال های کمدی خارجی در حال تکمیل شدن است و احتمالا سریال‌های Barry و After life آیتم‌های بعدی آن باشند. اگر پیشنهادی برای این لیست دارید حتما در نظرات برای ما بنویسید.

تحریریه نقد فارسی. عناوینی که با این اکانت انتشار می‌یابد، کاری جمعی از هنر همکاران ما در مجموعه نقد فارسی است.