معرفی و نقد سریال Banshee (بانشی) + لینک

معرفی و نقد سریال Banshee

یک سریال چهار فصلی که خوب شروع می‌شود و خداحافظی اش حالا حالا ها از یاد کسی نمی‌رود. داستانی جذاب با کاراکترهایی خیره کننده که بینندگان را در سراسر سریال با خود همراه می‌کنند. در معرفی سریال Banshee می‌توان به همین توصیف کفایت کرد اما اگر برای انتخاب سریال‌های خود سختگیر هستید، این شما و این معرفی و نقد سریال Banshee.

معرفی سریال بانشی

بانشی یک سریال آمریکایی در ژانر اکشن و درام است که از سال 2013 تا 2016 در 4 فصل از شبکه سینمکس پخش شد. داستان این سریال در مورد یک دزد حرفه‌ای است که بعد از سرقتی بزرگ به دام می‌افتد اما بعد از آزاد شدن سعی می‌کند رئیسش را دور بزند. او بعد از فرار به منطقه‌ای تحت عنوان بانشی می‌رسد و می‌بیند که کلانتر جدید شهر در یک نزاع در کافه کشته می‌شود. او با گرفتن هویت کلانتر جدید وارد شهر می‌شود تا زندگی جدیدی را شروع کند اما زندگی خلافکاری او مثل سایه در تعقیب اوست.

سریال بانشی سراسر اکشن و درام است و روابط عجیب و غریب زیادی زیر پوست این شهر در جریان است. از طرفی یک خلافکار سابق نمی‌تواند یک شبه تبدیل به مرد قانون شود (که البته قصدش را هم ندارد) و از طرفی شهر قبلا هم یک گانگستر خلافکار کله گنده داشته است. رئیس قبلی این خلافکار هم که در جستجوی اوست تا حسابش را تصویه کند.

امتیاز سریال بانشی

امتیازات سریال بانشی در سایت‌های مختلف به شرح زیر است:

Imdb8.4/10
راتن تومیتوز90%
متاکریتیک6.2/10
کاربران گوگل4.8/5

بازیگران سریال بانشی با عکس

نام بازیگرنقش در سریال Banshee
آنتونی استارلوکاس هود
ایوانا میلیچویچآناستازیا رابیتووا
اولریچ تامسنکای پروکتور
فرانکی فایسونشوگر بیتس
هون لیجاب
روس بلکولگوردون هوپ ول
مت سرویتوبروک لوتوس
دمتریوس گروسامت یانرز
تریستی کلی دانسیبوهان کلی
ریان شیندیوا هوپ ول
لیلی سیمونزربکا بومن
بن کراسمستر ربیت
آنتونی روییویوارالکس لانگ شادو
جنو سگرزچایتون لیتل استون
افتون ویلیامسونالیسون مدینگ
لنگلی کیرکوودکلنل داگلاس استو
متیو راچکلی بورتون
آنتونی استار در سریال بانشی
آنتونی استار بازیگر نقش لوکاس هود
ایوانا میلیچویچ در سریال بانشی
ایوانا میلیچویچ در نقش آناستازیا

نقد سریال Banshee

با وجود این که تعداد کاربران Cinemax نسبت به رقبای خود یعنیHBO یا نتفلیکس کمتر است، اما درام تاثیرگذار و البته خشن آن، Banshee، مورد توجه بسیاری از سریال بازان در سراسر دنیا قرار گرفته است. کارگردان این سریال، Allen Ball، سابقه کارگردانی آثاری مثل 6feet under و True blood را هم در کارنامه خود دارد.

هر چند این سریال مهیج چندان منطقی نیست، اما آثار محبوبی مثل سریع و خشن نیاز ندارند تا در اوج هیجان درگیر منطق شوند. مخاطب این سریال هم با دانستن این مسئله تصمیم می‌گیرد که برای تماشای آن وقت بگذارد یا سریال دیگری را انتخاب کند. مخاطبان اصلی سریال بانشی به خاطر هیجان محض آن طرفدارش هستند؛ البته که موارد دیگری غیر از خون و خونریزی هم در سریال هست و نمی‌توان آن را مطلقا تک وجهی دانست.

خرید اکانت نتفلیکس ارزان
صجنه ای از سریال بانشی

اگر سریال بانشی را دیده‌اید و به دنیال سریال‌های مشابه آن هستید، مقاله سریال های مشابه بانشی را از دست ندهید.

فصل 1

سریال با آزاد شدن کاراکتر اصلی سریال (با بازی آنتونی استار) آغاز می‌شود. او 15 سال به خاطر یک جرم، که بعدا می‌فهمیم سرقت بوده، در زندان است. او سریعا رد همکار و دوست دختر سابقش را می‌گیرد اما متوجه می‌شود که دوست دخترش بعد از زندانی شدن او یک زندگی جدید را شروع کرده است.

این خلافکار بدون نام در جستجوی گمشده اش به شهر بانشی در ایالت پنسیلوانیا می‌رسد اما دوست دخترش به او می‌گوید که از زندگی خود راضی است و نمی‌خواهد او را ببیند. او با قلبی شکسته به یک بار می‌رود و تنها کسی که آنجا می‌بیند کلانتر جدید شهر است. وارد شدن 2 دزد به این بار و درگیری خونین آن‌ها با کلانتر باعث کشته شدن هر 3 نفر می‌شود. خلافکار ما که تا این لحظه نامش مشخص نبود، با دزدیدن هویت کلانتر جدید، تبدیل به لوکاس هود، کلانتر تازه کار شهر بانشی می‌شود.

شاید در نگاه اول به نظر برسد که با کلیشه ای ترین سریال تاریخ طرف هستیم. یک شخص خطرناک در برگرداندن عشق سابقش شکست می‌خورد و تلاش های او برای بهتر کردن اوضاع باعث پیچیده شدن همه چیز می‌شود. شهری که لوکاس هود کلانتر آن است پر از رازهای کوچک و بزرگیست که آن را به چیزی خطرناک تبدیل می‌کند. همه این موارد بسیار کلیشه ای به نظر می‌رسند اما چیزی که مخاطب می‌بیند، شاید بتواند نظر او را راجع به بد بودن کلیشه های عوض کند.

کارگردانان این سریال تاکید زیادی روی کیفیت صحنه‌های درگیری و البته صحنه‌های شخصی کاراکترها دارند. تعداد بالای این صحنه‌ها هم باعث شده است تا مخاطب این سریال قشر جوان باشند و البته نتوانند این سریال را با خانواده ببینند. البته این کاراکترها پیش زمینه داستانی کافی دارند که باعث می‌شود مخاطب آن‌ها بشناسد و بتواند با آن‌ها ارتباط برقرار کند.

سریال بانشی جزو سریال هایی که نباید با خانواده دید است. اگر به این سبک سریال ها علاقه دارید حتما این مقاله را بخوانید.

بازی کاراکترها در فصل اول خوب است اما بهترین بازی با اختلاف به اولریچ تامسون تعلق دارد. کاراکتر کای پروکتور با بازی او تبدیل به یکی از به یادماندنی ترین چهره های سریال شد و قدرت خود را در تک تک سکانس های خود به مخاطبان القا کرد. کاراکتر اصلی داستان هم به خوبی مخاطب را با خود همراه می‌کند و از همان قسمت‌های اول سریال به بیننده نشان می‌دهد که باید انتظارچه چیزهایی را بکشد.

با وجود این که نقد سریال بانشی با در نظر گرفتن منطق کلی منفی خواهد بود، اما برخی درگیری های بزرگ این سریال به حدی افراطی ساخته شده اند که بیشتر مخاطبان را پس می‌زنند. به صورت کلی می‌توان گفت که با تماشای فصل اول، معرفی سریال بانشی به دوستانتان کار غیر معقولی نخواهد بود.

نقد سریال بانشی فصل 2

در نقد سریال بانشی باید گفت که فصل دوم آن همان ریتم خوب فصل اول را دنبال می‌کند. فیلمبرداری خوب از صحنه هایی که هنرمندانه طراحی شده اند باعث شده است تا فیلمنامه، چه در صحنه های درگیری و چه در صحنه های عاطفی، کاملا به چشم بیاید. از طرفی مزیت اصلی این سریال که ریتم بالای آن است، هنوز به خوبی در خدمت فیلمنامه است و جای خود را به صحنه های تیراندازی با موسیقی تند نداده است.

اگر به دنبال یک درام هیجان انگیز هستید معرفی و نقد سریال The 100 را بخوانید.

فصل 3

برای معرفی سریال بانشی در فصل سوم فقط می‌توان از کلمه جاه طلبانه استفاده کرد. این فصل از سریال به خوبی پیش می‌رود و تمام شدن آن در نقطه اوج باعث می‌شود تا حداکثر مخاطبانش را به فصل آخرش بکشد. داستان سرایی سریال در این فصل به اوج می‌رسد و یک مقدمه قوی برای ارائه پایانبندی به بینندگان می‌دهد. هر چند که غیر قابل پیشبینی بودن بانشی در فصل سوم هم قابل مشاهده است.

نقد سریال Banshee :فصل 4 و پایانی

فصل آخر سریال به شکل خوبی جمع بندی می‌شود. شاید این فصل جزو شاهکارها نباشد اما مطمئن باشید که همه چیز را به صورتی منطقی به هم وصل می‌کند تا بعد از خداحافظی از سریال، با سوالات بی جوابتان درگیر نشوید. با وجود این که فصل چهارم سریال بانشی تنها در 8 قسمت منتشر شد اما به خوبی توانست مخاطبان خود را راضی کند و داستان کاراکترهای اصلی خود را موازی با هم پیش ببرد.

شاید بعد از گفتن تمام این موارد در معرفی سریال بانشی می‌توان گفت که این سریال یک ترکیب از سریال پلیسی و جنایی است، بدون این که درگیر قواعد دست و پا گیر آن شود.

حقایق جالب سریال بانشی

بانشی جزو سریال های اکشن است اما چند فکت جالب در مورد آن هست که از شنیدن آن تعجب خواهید کرد:

  1. آنتونی استار با وجود تمام صحنه‌های فیلم خودش را یک شخصیت خجالتی و موذب می‌داند.
  2. درگیری‌های سریال در 3 فصل اول به حدی زیاد بود که آنتونی استار شخصا از کارگردان درخواست کم کردن آن‌ها در فصل پایانی را کرد.
  3. هر کدام از بازیگران اصلی سریال یک مربی بدنسازی داشتند تا در طول فیلمبرداری در بهترین فرم خود باشند.
  4. چند نفر از بازیگران این سریال در پروژه‌های سریالی مارول هم حضور پیدا کردند.

تحریریه نقد فارسی. عناوینی که با این اکانت انتشار می‌یابد، کاری جمعی از هنر همکاران ما در مجموعه نقد فارسی است.